2e Pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur
2e Pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur
(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

Wij maken van een huis uw thuis! De juiste elementen en de juiste keuze's van producten en kleuren geven een huis of bepaalde ruimte karakter en identiteit.

Wij helpen u graag om dit te realiseren. 

 

Wij creƫren ruimtes waar u zich thuis voelt

De juiste elementen en de juiste keuzes van producten en kleuren geven een huis een eigen karakter en identiteit. Een huis moet naar onze mening een plek zijn waar u zich op uw gemak voelt; waar u tot rust komt. Een plek welke uw persoonlijkheid weerspiegeld.

Ons team van professionals onder leiding van topstyliste Marielle Kooijman heeft alle expertise in huis om u persoonlijk te adviseren en al uw woonwensen te vertalen naar een professioneel advies op maat. Of het nu gaat over het plaatsen van een bank in een bepaalde ruimte, het aankleden van een heel huis of project, of alles wat daar tussen zit; wij werken voor iedereen een persoonlijk en eerlijk advies uit.


Onze werkwijze

  1. We maken een afspraak met u in onze showroom. Tijdens deze afspraak worden al uw persoonlijke interieurwensen besproken met onze styliste
  2. De interieurstyliste neemt u mee door onze inspirerende showroom en bespreekt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van landelijke & rustieke interieurs waarbij uw woonwensen centraal staan
  3. Al uw woonwensen worden vertaald naar een persoonlijk advies; een plattegrond op schaal en een floorplan waarin wij meubelen, verlichting, kleurgebruik en woonaccessoires visualiseren, zodat ons advies tot leven komt

 

Iedere woonwens is uniek en wij passen ons advies altijd aan op uw persoonlijke situatie. Om een zo goed mogelijke indruk te krijgen van de situatie vragen wij het volgende;

  • Het is van belang dat de juiste maten van de ruimte(s) bekend zijn. Neem deze mee in de vorm van een (eenvoudige) plattegrond of schets.
  • Zijn er bestaande meubelen die in het advies meegenomen dienen te worden? Neemt u hiervan afmetingen en eventueel foto's mee naar het interieuradvies.
  • Heeft u zich al georiĆ«nteerd op gebied van stijl en uitstraling? Neem gerust knipsels, magazines of moodboards mee naar ons interieuradvies.


Boek hier uw interieuradvies 

Op de hoogte blijven?
Wilt u ons volgen?

Contact

Woonland Interieurs
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
13:00-17:30
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00