(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

Klantenservice

Stel uw vraag eenvoudig via het contactformulier of bekijk de verschillende informatie-columns.

Staat uw antwoord er niet tussen? Neem contact met ons op via 0344-691316, de Facebook-klantenservice of klantenservice@woonland.nl


Retourafspraak

Er zijn verschillende manieren om uw product terug te sturen:


Zelf terugsturen

De meeste kleinere artikelen kunt u middels een postzending aan Woonland retourneren. Zorg er voor dat u duidelijk uw gegevens invult op het retourformulier en dit bij het artikel in stopt. Zorg bij voorkeur dat de artikelen in de originele verpakking zitten. Dit om een snelle afhandeling te bevorderen. Hiervoor hoeft u dan ook geen retourafspraak te maken. Toch stellen wij het op prijs als u ons vooraf per email aan klantenservice@woonland.nl laat weten dat een artikel retour gezonden wordt. 

In dit geval betaald u zelf de kosten voor retourzending en ontvangt u van Woonland het volledige bedrag incl. de eerder berekende verzendkosten retour.


Woonland Retourservice

Met de Woonland retourservice kunt u online uw retour aanmelden waarna Woonland zorg draagt voor het retour halen van uw artikel door een pakketdienst of bij de grotere artikelen de bezorgdienst TS Meubeltransport. 

Ga naar Retour aanmelden en maak hier uw retouropdracht aan. Woonland neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een retourafspraak in te plannen. 

  • Voeg het retourformulier wat bij uw zending zat bij uw retourartikel. 
  • Zorg bij voorkeur dat de artikelen in de originele verpakking zitten. 

In dit geval betaalt u géén kosten voor retourzending en ontvangt u van Woonland het bedrag van het retour ontvangen product terug exclusief de eerder berekende verzendkosten.

Na goede ontvangst van het product storten wij het bedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening.


Op de hoogte blijven?
Wilt u ons volgen?

Contact

Woonland Interieurs
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
13:00-17:30
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00