(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X

Woonland privacyverklaring & cookies


Wij vinden het belangrijk om u als bezoeker de best-mogelijke online winkel ervaring aan te bieden; hiervoor maken wij gebruik van cookies. Daarnaast is uiteraard uw privacy voor ons van groot belang. Wij houden ons hierin dan ook aan de privacywetgeving, wat bekend dat al uw gegevens veilig bij ons zijn en we deze op een nette en transparante manier gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met welke van uw gegevens.
Heeft u vragen? Of wilt u nog specifieker weten welke gegevens we van u bijhouden en/of opslaan, neem dan gerust contact met ons op.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze zo soepel mogelijk af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan ook aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.
Voor het afhandelen van uw bestelling ontvangen en gebruiken wij de volgende gegevens: uw betaalmethode, NAW-gegevens (naam-adres-woonplaats), geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres/afleveradres. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en bewaren deze aansluitend zeven jaar gearchiveerd in verband met de wettelijke bewaarplicht.

Statistieken en profilering

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze dienst, waarbij we ook individuele gegevens kunnen inzien. Met deze statistieken zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze dienst om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy ten aller tijde respecteren. Wilt u liever geen gebruik maken van deze gepersonaliseerde en afgestemde omgeving? Dan kunt u dit aangeven in de cookie-banner op onze website.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Via het contactformulier kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen om bijvoorbeeld vragen te stellen en/of een aanvraag te doen. Hiervoor gebruiken wij het door u ingevulde e-mailadres en naam. Deze hebben wij nodig om contact met u op te nemen en/of een reactie te geven op het ingevulde contact-formulier. Wij bewaren deze informatie naargelang de aard van het formulier en/of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. 
Daarnaast kunt u zich via de website abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen: iedere nieuwsbrief bevat hiervoor een afmeldlink aan de onderkant van de pagina. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees en deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement hebt opgezegd.

Reclame

Wij willen u graag op de hoogte houden over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail, social-media en in uitzonderlijke gevallen per post. U kunt op elk moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief en/of nieuwsbrief staat hoe dat moet en daarnaast bevat elke e-mail een afmeldlink.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen, wanneer nodig voor het uitvoeren van onze diensten, uw persoonsgegevens krijgen. Zij zorgen ervoor dat advertenties zo veel mogelijk interessante en/of leuke aanbiedingen bevatten of hebben deze nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht/besteld.
Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie, denk bijvoorbeeld aan Facebook of Mailchimp, onze nieuwsbrief-partner. Wij hebben strikte afspraken met hen en zij zijn verplicht om de Europese privacywet na te leven. Wij vragen uiteraard altijd eerst uw toestemming voordat zij uw gegevens krijgen.
Tot slot zijn in onze dienst verschillende social-media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten, zoals Facebook en Pinterest, uw persoonsgegevens.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op uw computer, telefoon of tablet. Deze zijn zowel voor u als voor ons erg handig: dankzij cookies hoeft u bijvoorbeeld niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer u bij ons terugkomt. Daarnaast kunnen wij aan de hand van deze gegevens zien hoe u gebruik maakt van onze website en of u bijvoorbeeld kunt vinden wat u zoekt. Aan de hand van deze verzamelde gegevens kijken wij vervolgens of we ervoor kunnen zorgen dat onze website bij uw volgende bezoek nóg soepeler kan werken en beter op uw wensen aansluit.
Onze website maakt gebruik van zowel functionele als tracking cookies. Met functionele cookies zorgen we ervoor dat de website goed en functioneel werkt en met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden.  Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een cookiemelding met uitleg over de cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. In onze cookieverklaring laten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken. Het is mogelijk om een afzonderlijke toestemming per cookie-categorie door te geven, maak hiervoor gebruik van de betreffende check-box.
Met alle bedrijven die cookies plaatsen op onze website hebben wij duidelijke en transparante afspraken gemaakt over het gebruik van deze cookies. Ondanks deze afspraken hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacy verklaringen. 
Wilt u deze cookies niet meer ontvangen op onze website? Wijzig dan uw cookie-voorkeur bij onze cookieverklaring.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Daarom nemen wij om uw privacy te beschermen, de volgende maatregelen:
  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer, ook wel SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer er persoonsgegevens worden ingevoerd

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de bovenstaande datum en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen, verwijderen en dataportabiliteit van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij precies van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U heeft in deze altijd de volgende rechten:
  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Een overzicht ontvangen van uw afgenomen producten in een csv bestand 
Let op dat u tijdens het aanvragen van een aanpassing of verwijdering altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u ten aller tijde het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Woonland Interieurs c.q. Woonland B.V.
Hoolweg 1, 4021 CN in Maurik
0344 - 691316

Op de hoogte blijven?
Wilt u ons volgen?

Contact

Woonland Interieurs
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
13:00-17:30
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00