(0) items
Winkelwagen 0 items: € 0,00 X


Werken bij WoonlandVerkoop/interieur-adviseur

parttime | 32 uur


 

Wat is de rol van een verkoopadviseur bij Woonland Interieurs

Als verkoopadviseur draag je de passie van ons familiebedrijf uit en reflecteer je het niveau van ons segment. Samen met ons team zorg je ervoor dat ál onze klanten, zowel on- als offline, een onvergetelijke klantervaring en een unieke winkelbeleving krijgen.

Met jouw afwisselende en uitdagende rol adviseer je onze klanten op een toegankelijke en inspirerende manier en ben je in staat om alle wensen te vertalen naar onze uitgebreide collecties. Bij Woonland streven we naar perfectie, en ook daarin draag jij je steentje bij met het verzorgen en bijhouden van de presentaties en sfeerkamers.


Jouw werkzaamheden

Na een inwerkperiode, kun je zelfstandig onze klanten adviseren en begeleiden in de aankoop van meubelen en accessoires. Je bent in staat de klantbehoeften in een informele sfeer te vertalen naar onze collecties. Naast de verkoop activiteiten ben je tevens verantwoordelijk voor verkoop-gerelateerde werkzaamheden, waaronder het invoeren en verwerken van bestellingen en styling-interieur advies geven.

Jouw profiel

Je hebt aantoonbare werkervaring in de woonbranche; naast het verkopen van meubelen en accessoires heb je ook affiniteit met stylen en styling advies geven; je representatieve uitstraling en commerciële eigenschappen, zorgen ervoor dat je makkelijk contact maakt met de klant en je vindt het geen probleem om op zaterdag/zondag en/of feestdagen te werken.

Interesse?

Wij bieden jou een leuke en afwisselde baan in een mooi en dynamisch bedrijf. Voor deze functie gelden arbeidsvoorwaarden conform cao Fashion, Sport & Lifestyle.

Wil je solliciteren? Stuur je c.v. en bijhorende motivatiebrief naar:

vacature@woonland.nl
t.a.v. Krista van de Loosdrecht


Op de hoogte blijven?
Wilt u ons volgen?

Contact

Woonland Interieurs
Hoolweg 1
4021 CN Maurik
T. 0344 691316
Route

Openingstijden:

Ma
gesloten
Di
10:00-17:30
Wo
10:00-17:30
Do
10:00-17:30
Vrij
10:00-17:30
Za
10:00-17:00
Zo
koopzondagen